Consciència

Al Rosaplè donem una solució d’alimentació a tots els cardedeuencs, i d’altres, que busquin una compra conscient.

Conscient tenint en compte la proximitat dels aliments, conscient prioritzant els productors locals, conscient impulsant l’economia de l’entorn, conscient valorant l’ecològic dels aliments, i conscient tenint en compte l’envasat dels productes. Tots aquests factors per tal d’estar més sans, nosaltres, la nostra terra i el nostre planeta. I a la vegada recuperar i assaborir aquells sabors autèntics que hem anat perdent amb el temps, pensant massa en la productivitat dels aliments i deixant de costat la seva qualitat i nutrició.

Cada compra que fem en el nostre dia a dia, afecta sobre el medi ambient. Nosaltres podem provocar grans canvis en la societat fent petites coses. Probablement la major força que posseïm, recau en el fet d’on i amb què ens gastem els diners.

La indústria alimentària ha anat desenvolupant productes amb la idea de millorar-ne l’estètica exterior, però pel camí aquests productes han anat perdent el seu sabor original, a base de tractaments químics o processos de congelació. Durant anys no s’ha fet cas del que ens donava la terra, i molts dels aliments ja no tenen ni gust, ni propietats nutricionals, i això ho trobem normal. És l’hora de recuperar aquells sabors antics d’abans!

Amb aliments naturals de qualitat beneficiem la nostra salut i reduïm el risc de patir futures malalties.

Volem posar a disposició tota la informació i provinència del producte que s’està escollint.

Oferim una gran varietat de productes amb caràcter sostenible en un mateix espai, per tal d’agilitzar el nostre temps tant valuós.

Els productors locals estan mancants d’un espai al centre del poble on apropar-se als cardedeuencs i cardedeuenques, ja que ells es dediquen plenament al que saben fer millor que ningú, que és treballar el camp i els animals.

Rosaplè és l’enllaç, l’espai de tots, el punt on es troba productor i consumidor.