GELEA REIAL

GELEA REIAL

La gelea reial és un aliment natural que creen les abelles per alimentar les seves larves, que té múltiples propietats i beneficis pel ser humà.

Des del punt de vista nutricional la Gelea Reial és l’aliment natural més concentrat degut al conjunt equilibrat de vitamines, minerals i altres elements vitals que conté. És totalment biodisponible; és a dir, no necessita digestió. Passa directament a la sang per nodrir les nostres cèl·lules.

jalea real

PROPIETATS PRINCIPALS

  • Energètica i estimulant del sistema nerviós
  • Millora l’oxigenació cerebral
  • Augmenta la resistència al fred i la fatiga
  • Regula els trastorns digestius
  • Augmenta la vitalitat i la longevitat
  • Millora els estats d’ànim, físics i intel·lectuals

CURIOSITAT
Les abelles en el seu medi natural van evolucionar de tal manera que van crear aquest aliment que consumeixen totes les larves. Però aquelles que seran les reines futures són alimentades amb Gelea Reial sense pol·len, mentre que les que seran obreres la prendran amb alguns grans de pol·len, és a dir, menys pura.
Quan ja han passat 3 dies del seu naixement, les que seran obreres deixen de rebre la Gelea Reial i comencen a alimentar-se amb un concentrat pitjor, que és una mescla de mel, pol·len
i aigua. En canvi, les futures abelles reines seguiran alimentant-se de la Gelea Reial durant la resta de la seva vida.
S’observa que l’esperança de vida d’una abella obrera és de 30 a 45 dies, molt poc comparat amb la d’una abella reina alimentada amb Gelea Reial que és de 5 anys aproximadament. Tot això es deu clarament al súper aliment que es pren diàriament.

Resolgueu els vostres dubtes nutricionals a consultes@rosaple.cat