Cor de pastís Vitamina’t

COR DE PASTÍS VITAMINA’T

 

Ingredients:

BASE:

  • 200g de pastanaga
  • 200g d’ametlla crua (es pot emprar la polpa d’haver fet beguda d’ametlles)
  • Ratlladura d’una taronja ecològica
  • 1 cullerada de canyella

CAPA CRUIXENT INTERMITJA;

  • 50g Oli de coco verge extra premsat en fred
  • 70g de Coco Cao Energy Fruits (barreja de cacau, garrofa i sucre de coco)

CAPA SUPERIOR I Topping decoració

  • Lateral: Pasta de garrofa i panses: 150g de panses ecologiques i 50g de garrofa. 1 cullerada d’aigua per lligar
  • Cor central; ametlla picada, suc de llimona i nibs cacau criollo
  • Pipes de carbassa
  • Orellanes ecològiques trossejades
  • Baies de goji

vitaminat 1r

ELABORACIÓ:

  • Agafem els ingredients de la base i els triturem a màxima potència amb Thermomix o robot de cuina.
  • Els col·loquem a un motllo i aixafem be de manera que ens quedi ben compacte.
  • Posem al bany maria l’oli de coco i el coco cao fins que es fongui. I ho posem per sobre de la base anterior
  • Fem la pasta de garrofa i panses triturant tots dos ingredients amb una mica d’aigua
  • Decorem amb tots els ingredients esmentats al topping.
  1. TOTS ELS INGREDIENTS DE VENDA A ROSAPLÈ
  2. PASTIS ELABORAT PER ENCÀRREC A VITAMINA’T

Recepta proporcionada per Alicrudisana